Nieuws

 

Laatste wedstrijd Joost Kemps

14 juni 2018
www.oirschot-vooruit.nl

Door de jaren heen heeft Joost verschillende interviews gegeven via deze site en bij div. kranten, we willen toch even stilstaan bij het afscheid van Joost, die 13 seizoenen in Oirschot-Vooruit 1 heeft gespeeld , daarom nog wat vragen aan Joost:

 

Hoe is het allemaal begonnen bij Oirschot-Vooruit:

Mijn opa was trainer en mijn vader en moeder hebben in het verleden ook gevoetbald dus toen ik nog niet bij Oirschot Vooruit mocht voetballen ging ik altijd kijken bij mijn vader bij het buurtvoetbal. Het is er dus met de paplepel ingegoten en het was dan ook niet vreemd dat ik zodra het kon ben ingestroomd bij de mini’s
 

Vertel eens over je jeugdopleiding:

Ben begonnen bij de mini’s en daarna direct doorgestroomd naar toen nog de F1. Tot en met de D-jeugd heb ik altijd voorin gestaan. Was een snelle links- dan wel rechtsbuiten met een goede voorzet. Tot ik in de C1 een keer laatste man kwam te staan en dat ging zo goed dat ik destijds altijd laatste man ben geweest. In de jeugd heb ik alle 1e elftallen doorlopen en met de B1 kampioen geworden waardoor we promoveerden naar de Hoofdklasse.

Wat zijn je 3 leukste ervaringen als voetballer:

  • Mijn leukste ervaring is natuurlijk de recente kampioenschappen met het 1ste elftal wat ik nooit meer zal vergeten. Wat een groots feest voor de gehele vereniging.
  • Daarnaast is het winnen van het zilverenstoel toernooi wat, toen ik nog in de jeugd voetbalde, het best bezette toernooi in de regio was een hele mooie ervaring
  • En als laatste zijn de trainingskampen naar Turkije met de amateurs van PSV, waar ik ook nog 4 seizoenen heb gevoetbald, een hele mooie ervaring

Wat zijn de mindere ervaringen:

  • De blessures die ik heb gehad
  • Kunstgras (vooral bij warm weer) ;-)

Hoe belangrijk is voetbal voor jou:

Voetbal is voor mij een hele leuke bezigheid die ik niet zou willen missen. Het houdt me fit en ik ontmoet veel mensen. Hier is dan ook onze vriendengroep uit ontstaan.
 

Geen voetballer, dan als hobby:

Ben van nature geen persoon die stil kan zitten dus dan ga ik hardlopen. Daarnaast heb ik nu ook twee dochtertjes met mijn vrouw dus tijd met hen doorbrengen.
 

Heb je ooit de ambitie gehad om profvoetballer te worden:

Toen ik begon met voetballen heb ik zeker de ambitie gehad om profvoetballer te worden, maar toen ik zag dat ik daar niet goed genoeg voor was heb ik geprobeerd er maar het beste van te maken en geprobeerd er alles uit te halen wat erin zat.
 

Waar erger jij je het meest aan en waar heb je veel respect voor op het voetbalveld:

Het meeste erger ik me aan de partijdige grensrechters die constant denken te moeten vlaggen voor buitenspel. En aan trainers die constant spelers staan te coachen wat ze moeten doen of constant staan te schelden langs de lijn.

Het meeste respect heb ik voor alle vrijwilligers die elke keer klaar staan om de club vooruit te helpen en de scheidsrechters die elke week weer proberen het spel in goede banen te leiden.

 

 

Vergoedingen in het amateurvoetbal:

Vind het jammer dat er clubs zijn die denken door vergoedingen te geven aan spelers hoger te komen met het 1ste elftal maar daarmee de hele jeugdopleiding opzij zetten waar naar mijn mening juist dat geld in geïnvesteerd moet worden om een beter 1ste elftal te krijgen.
 

Maatschappelijke carrière:

Ben al 14 jaar werkzaam bij Joanknecht. Joanknecht is als accountantskantoor opgericht in 1948, in Eindhoven. Met zeventig jaar ervaring en een onophoudelijke drang naar verbetering en vernieuwing zijn we sterk in accountancy en fiscaliteit. Begonnen als applicatie beheerder/ontwikkelaar en inmiddels doorgegroeid naar manager Business & ICT waar ik momenteel vele IT projecten en innovaties probeer te implementeren en introduceren binnen het bedrijf.
 

Familie: Ben al 7 jaar getrouwd met Miriam en inmiddels hebben we 2 dochtertjes (Suus en Eef). Ze zijn voor mij heel belangrijk en Miriam heeft mij in al die jaren gesteund en de ruimte gegeven om 17 seizoenen te kunnen voetballen in een 1ste elftal. Heb veel respect voor mijn ouders die in al die jaren weinig wedstrijden hebben gemist in weer en wind. Daarnaast komt mijn broer en zijn vrouw ook af en toe eens kijken naar mijn verrichtingen.
 

Wil je na het voetballen nog in de voetballerij blijven als bijvoorbeeld trainer:

Ik sluit inderdaad niet uit dat ik later als trainer aan de slag zal gaan. Heb dit in het verleden ook al gedaan en is toen goed bevallen om jeugdspelers beter te maken en je eigen ervaringen over te brengen.
 

Joost, bedankt voor al die fijne jaren waarin je altijd positief was naar spelers,bestuur en supporters, je was een uitstekende leermeester op en rond het veld,de jeugdspelers hebben veel van je geleerd.
  
www.oirschot-vooruit.nl
  Tijdens de goed bezochte ALV op dinsdag 13 november is Jack van de Schoot met instemming van alle aanwezigen gehuldigd als… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Darttoernooi koppels

15 november 2018
19 Januari vliegen ze weer. Geef je op en waan je even 'Michael Van Gerwen' of 'Raymond Van Barneveld' Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Komend weekend op zondag 18-11-18 staat de wedstrijd Oirschot Vooruit - Nemelaer op het programma! Uiteraard een speciale wedstrijd… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Speler van de maand

06 november 2018
OV 2 speler van de maand oktober is verdediger Daan van Nunen. Daan is onze verdedigende leider en mede door zijn constante en sterke… Meer >
 
 
 
 
30-10-2018 Meer >

 
 
 
 
 
16-10-2018 Meer >
 
 
12-10-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
06-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven