Nieuws

 

opnieuw overwinning voor OV1

29 april 2018
www.oirschot-vooruit.nl

In een spannende wedstrijd waarin het tempo, zeker de 1e helft, erg hoog lag heeft Oirschot Vooruit in de allerlaatste minuut de drie punten in Oirschot kunnen houden door een eigen doelpunt van Brabantia.

Vanaf het eerste signaal van de goed leidende scheidsrechter Koster werd er door beide ploegen fel op de bal gezeten en werd de bal in een hoog tempo rondgespeeld.
Dit resulteerde in vele corners die echter niet tot resultaat leidden. In de 15e minuut kwam Joris Swaanen vrij voor de keeper maar hij miste jammer genoeg.
Zo kwamen er voor beide ploegen steeds meer kansen maar altijd stonden de keepers op de juiste plaats of stond het vizier niet op scherp.
Zo ook in de 32e minuut toen Menno Kuulkers goed weg kwam na een schot van 20 meter dat de paal raakte waarna de bal recht in zijn armen viel. Het was een boeiend spektakel voor het publiek.

Net voor rust kwam Dorus van de Wal nog met een kopbal vrij voor de goal maar ook deze bal miste de juiste richting. Ruststand 0-0.

In de 2e helft duurde het tot de 54e minuut voordat de eerste kans voor Oirschot Vooruit door Bram Meeuwis net werd naast gekopt.
Even later kwam Fons Meeuwis goed door op de linkerflank maar hij werd onderuit gehaald door de rechtsback van Brabantia. De eerste van drie gele kaart in deze verder toch sportieve wedstrijd.
Beide ploegen wilden gaan voor de winst en de bal werd vaak met lange passes naar voren geschopt. Zodoende bleef de wedstrijd snel op en neer gaan en bleef het spannend voor beide goals. Oirschot Vooruit was wel wat sterker maar door de vele foutieve passes werd het steeds rommeliger.
Dennie Banda werd in de 72e minuut in het veld gebracht voor Max Vervoort en Gijs Sebregts werd in de 80e minuut gewisseld voor Dorus van de Wal.
Een minuut voor tijd werd een schot van Brabantia net over het doel van Menno Kuulkers geschoten. De bal werd snel uit genomen en Oirschot Vooruit kreeg in de omschakeling een vrije trap op links op ongeveer 30 meter van het doel.
Max van Kollenburg nam deze vrije trap en schoot de bal richting doel waarna Dennie Banda de bal van richting veranderde en via het hoofd van een Brabantia verdediger in eigen doel werd gewerkt, 1-0.
Een minuut later kreeg Gijs Sebregts zelfs nog een vrije kans op 2-0 maar zijn schot ging over het doel van Brabantia maar een tweede doelpunt zou ook teveel van het goede zijn geweest.

Een nuttige overwinning voor Oirschot Vooruit die wat lucht verschaft in deze spannende competitie met voorlopig een 7e plek op de ranglijst voor de groen-witten.
Volgende week de uitwedstrijd tegen nummer 2 HVCH in Heesch.


 
www.oirschot-vooruit.nl
Oirschot Vooruit verliest vanmiddag van zichzelf. De lente had z'n intrede gedaan. Zou dat aan Oirschot Vooruit de nodige… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
De nieuwe tussenstand van de obligatielening bedraagt 40.000 euro. De vorige tussenstand was 30.250 euro. Ruim 60 personen met een… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Inschrijven Jumbo Voetbaldagen: Klik rechts in het activiteitenblok op Jumbo Voetbaldagen 2019
 
www.oirschot-vooruit.nl
Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd. Degene die zou winnen kwam voorlopig even uit de gevarenzone. Uiteindelijk was Oirschot… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-01-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
09-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2018 Meer >

 
 
 
 
 
16-10-2018 Meer >
 
 
12-10-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven