Nieuws

 

Gelijkspel Oirschot Vooruit - Nemelaer

11 maart 2018
www.oirschot-vooruit.nl

Op een zonnig Sportpark Jumbo Moorland in Oirschot zijn de punten eerlijk verdeeld vanmiddag tussen Oirschot Vooruit en tegenstander Nemelaer uit Haaren.
Een wedstrijd dit leefde bij het publiek uit Oirschot en Haaren die kwamen kijken naar de verrichtingen van de huidige en voormalige club van trainer Piet Drijvers.

De eerste kans was voor Dennie Banda maar deze werd gered door de keeper van Nemelaer. Iets later werd een uitbraak van Nemelaer ternauwernood onderbroken door uitblinker Dorus Kemps.
Keeper Niels Stockman, die inviel voor de geschorste Menno Kuulkers, was in de 25e minuut kansloos op een prachtige vrije trap van Ruben Buvens die zorgde voor de 0-1. Nemelaer was in die fase ook wat scherper en feller dan de groen-witten.
Na een mooie pass van Joris Swaanen kwam Dennie Banda enkele minuten na de 0-1 in het strafschopgebied maar zijn knal ging helaas voorlangs in de 30e minuut.
Een minuut later was het Niels Stockman die redding bracht bij een schot in de korte hoek van een van de Nemelaer aanvallers. Oirschot Vooruit werd daarna wat sterker en kwam een paar keer gevaarlijk bij de goal van Nemelaer.
In de 35e minuut was het voorbereidende werk van Fons Meeuwis en kwam de bal uiteindelijk voor de linkervoet van aanvoerder Joris Swaanen die voor de 1-1 zorgde, tevens de ruststand.

Nemelaer was het eerste deel na rust wederom sterker dan Oirschot Vooruit maar dit had geen doelpunten tot gevolg. Aan de andere kant scoorde Job van Gestel met het hoofd maar daar ging buitenspel aan vooraf waardoor de scheidsrechter het doelpunt afkeurde. Na 60 minuten kwam Bram Meeuwis in het veld voor Joris Swaanen die lichtgeblesseerd uitviel.
De wedstrijd werd vervolgens in de 2e helft wat fysieker met de nodige kaarten tot gevolg. Bij Oirschot Vooruit was het Job van Gestel die zelfs 2 keer geel kreeg na felle duels met met name Gijs van Baast van Nemelaer.
Hij kan volgende week tegen Best Vooruit dus toekijken.

Gijs Sebregts kwam nog in het veld voor Dennie Banda en nieuwkomer Wesley Vroemen verving Max Vervoort in de slotfase.
De beste kansen op het winnende doelpunt waren in de slotfase voor Nemelaer maar Niels Stockman was tot 2 keer toe de reddende engel voor Oirschot Vooruit.

De toeschouwers konden leven met het gelijke spel gezien het spelbeeld.
Volgende week de derby tegen buurman Best Vooruit in Best.


 
www.oirschot-vooruit.nl
SV Top Oss - Oirschot Vooruit 2-0 Het zit Oirschot Vooruit de laatste tijd niet mee. We hebben helaas nul punten gehaald uit de… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Gebruik van de velden

09 december 2018
Beste leden, ouders van jeugdleden, leiders en… Meer >
 

winterstop

09 december 2018
mededelingen in verband met de winterstop; Het programma voor de senioren ziet er als volgt uit: 13 december laatste… Meer >
 
Vanaf 04-12-2018 13:00 uur zijn alle leden verplicht een sterk wachtwoord in te stellen in Club-assistent. Wanneer het huidige… Meer >
 
07-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2018 Meer >

 
 
 
 
 
16-10-2018 Meer >
 
 
12-10-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
06-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven