Nieuws

 

Nieuwjaarsreceptie Jubilarissen

08 januari 2018
www.oirschot-vooruit.nl
Oirschot Vooruit huldigt haar jubilarissen op drukbezochte Nieuwjaarsreceptie!
 
 
Tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie van zondag 7 januari sprak voorzitter
Kees Swaanen zijn waardering uit voor de 17 jubilarissen die allen een bijdrage hebben of hebben gehad in het vrijwilligers korps van de vereniging.
 

25 Jaar:

Felix Laenen:

- in de jeugd gespeeld, lagere senioren en nu actief in de veteranen, al div. jaren jeugdtrainer/leider, nu leider van het 3e en trainer JO19-2 en penningmeester van de veteranen.

Johan van Beers:

  • Als 6 jarige begonnen in de Fjes, daarna 1e jeugdelftallen en 2e en 3e senioren, enkele jaren vrijwilliger horecacommissie geweest, nu actief speler van OV 4

Patrick van Haren:

  • Als 6 jarige begonnen in de Fjes, daarna 1e jeugdelftallen en 2e en 3e senioren, met zijn 15 jaar begonnen als trainer/leider van de F 3, verschillende elftallen begeleid nu trainer/coach van de JO191, JTC lid geweest, vrijwilliger voetbaldagen, nu actief speler van OV 4

Bas van Agt:

  • Als 6 jarige begonnen in de Fjes, daarna 1e jeugdelftallen en 3e senioren, In 2004 begonnen als trainer/leider samen met Patrick van de F1, verschillende elftallen begeleid nu trainer/coach van de JO151, JTC lid geweest, vrijwilliger voetbaldagen, nu actief speler en leider van OV 4

Paul Rutten:

  • Als 6 jarige begonnen in de Fjes, daarna lagere jeugdelftallen en senioren, nu actief speler van OV 11.

 

40 Jaar:

Adwin van Overdijk:

-in jeugdelftallen gespeeld , vele jaren actief in de lagere elftallen( elftal Harrie van Nunen), 2011 gestopt , nu al enkele jaren vrijwilliger van de vrijwilligerscommissie.

Hugo Smet:

- voorzitter Stichting Vrienden van OV, div. jaren trainer lagere elftallen op donderdagavond, actief geweest in het werven van sponsoren, nu lid van de kluscommissie.

Eric Bosmans:

-In alle hoogste jeugdelftallen gespeeld, door knieblessure helaas moeten stoppen, leider met Ron de Kort van OV 2, lid van de sponsorcommissie, zijn zoontjes gaan binnenkort bij de mini`s starten.

Eric Bressers:

-in de hoogste jeugdelftallen gespeeld, div. jaren 2e elftal van OV , al jaren actief in de lagere elftallen, nu actief in OV 10.

Martijn Bressers:

Als 6 jarige begonnen in de F-jes, daarna alle 1e jeugdelftallen doorlopen, van 18e tot 34e in 1e en 2e senioren, lager elftal en veteranen,In 2007 begonnen als trainer/leider van zijn zonen , verschillende elftallen begeleid nu trainer van de JO17-2, jaren STC en JTC lid geweest, 10 jaar vrijwilliger voetbaldagen

Pierre Kuijpers:

-in de hoogste jeugdelftallen gespeeld, vele jaren 1e en 2e elftal van OV , al jaren actief in de lagere elftallen, nu actief in OV 10.

Patrick Kemps:

  • in de jeugd begonnen samen met zijn tweelingbroer Marc, heeft lang in OV 3 gespeeld, jeugdleider van de toenmalige D1 van zijn neef Youri, en jeugdleider/trainer van zoontje en heeft jaren gevoetbald in het elftal van sponsor de Woudgalm( nu OV 10), nu niet meer actief.

 

 

50 Jaar

Piet Kemps

  • Begonnen in de pupillen van OV, daarna de voetbalschool doorlopen tot 18 jaar, 10 jaar selectie OV 1 en 2, 5 seizoenen grensrechter A1, leider van elftal zoon, lid van clubblad de treffer, volgend seizoen voor het 10e seizoen ass. scheidsrechter 1e

Henk Smetsers(51 jaar)

  • Begonnen in de pupillen van OV, daarna de voetbalschool doorlopen tot 18 jaar, enkele jaren OV 2 gespeeld, daarna lagere elftal gespeeld, Bestuurslid geweest ,gestopt met actief spelen en leider geworden van seniorenelftal (nu OV 13) , begonnen met het team van de puppie`s ,trainer/coach van div. jeugdselectie elftallen, vrijwilliger voetbaldagen.

Lid van verdienste, nu actief in de JTC en als coördinator van de mini`s op de zaterdagmorgen en sponsor van de club.

Wick Driessen

  • Begonnen in de pupillen van OV, daarna de voetbalschool , 13 jaar selectie OV 2 gespeeld , begonnen met het team van de puppie`s ,enkele jaren jeugdleider, leider vanaf 2008 van OV 3 afgelopen seizoen gestopt als leider.

John van Grinsven

  • Begonnen in de pupillen van OV, daarna de voetbalschool doorlopen tot 18 jaar, lagere elftal senioren ( elftal Verspaandonk) , moeten stoppen door blessure, daarna vele jaren leider van dit elftal, enkele jaren jeugdleider , lid van clubblad de treffer, vaste supporter bij thuiswedstrijden 1e.

Jos van Haren

  • Begonnen in de pupillen van OV, daarna de voetbalschool doorlopen tot 18 jaar, enkele jaren OV 2, daarna OV 4 en lager elftal Verspaandonk, met 33 jaar moeten stoppen door blessure. Jeugdtrainer/coach div. jeugdselectieteams, grensrechter 1e elftal, lid van clubblad de treffer, KNVB en clubscheidsrechter 10 jaar, Voorzitter JTC en STC, vrijwilliger voetbaldagen, 6 jaar bestuurslid senioren, 15 jaar wedstrijdsecretaris senioren, commissie 75 jaar, leider OV 4 en OV 6, nu vrijwilliger secretariaat, vrijwilligerscommissie, scheidsrechter coördinator senioren,commissie site beheer lid van verdienste en archivaris.


 
www.oirschot-vooruit.nl

opnieuw nederlaag voor OV1

20 januari 2019
Oirschot Vooruit heeft de eerste wedstrijd na de winterstop niet met succes kunnen afronden. Ofschoon het uitstekend weer was, was… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Jubilarissen

14 januari 2019
Oirschot Vooruit huldigt zijn jubilarissen op Nieuwjaarsreceptie       70 jaar: Tiny van de… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Stel je even privé voor aan Oirschot-Vooruit: Mijn naam is Martien van Beljouw, 58 jaar oud, en ik ben getrouwd met Petra Verhagen.… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Beste leden, ouders, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen,   Het kan niemand ontgaan zijn dat ons sportpark bezig… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
09-12-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-10-2018 Meer >

 
 
 
 
 
16-10-2018 Meer >
 
 
12-10-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven