Nieuws

 

RICHARD VAN DEN BOOMEN NIEUWE SPONSOR

03 januari 2018
www.oirschot-vooruit.nl

Het nieuwe jaar is nog maar amper begonnen en we mogen alweer een nieuwe sponsor begroeten bij Oirschot Vooruit!
Met ingang van 1 januari is Montage en Onderhoud Richard van den Boomen B.V. toegetreden als sponsor van Oirschot Vooruit met een mooi reclamebord langs ons kunstgrasveld.

Van den Boomen is een klein bedrijf met een groot netwerk van vakmensen. Kwaliteit en veiligheid staat hierbij hoog in het vaandel.
Het bedrijf Van den Boomen is gespecialiseerd in constructiewerk, metalen dak- en gevelbeplating en zetwerk van hallen in de utiliteitsbouw, industriële, agrarische en logistieke sector.
Ook voor de renovatie van een bestaande hal of loods kunt u bij Van den Boomen terecht.
Het vervangen van een asbestdak of het isoleren van de gevel, uw gebouw voldoet weer aan de standaarden van deze tijd, is onderhoudsvrij en ziet er weer als nieuw uit.

En het credo van Richard van den Boomen? “Afspraak is afspraak! Ieder project wordt geleverd zoals wij dit met de klant hebben afgesproken.
Dit hebben we ook altijd kunnen waarmaken en daar staan wij voor. Wij zijn er ook trots op dat klanten weer bij ons terugkomen."

Voor meer informatie zie: www.rvdbmontage.nl.

Namens de sponsorcommissie heten wij Richard van harte welkom als sponsor.
Namens het bestuur en alle leden heel hartelijk bedankt voor je steun aan onze vereniging voor de komende 4 jaar!!


 
www.oirschot-vooruit.nl
De KNVB heeft vandaag de definitieve indeling van de competitie voor OV1 kenbaar gemaakt. Behalve de bekende tegenstanders van vorig… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Na het raadsbesluit over Sportpark Moorland pakken de sportclubs met de gemeente meteen door. Wethouders Piet Machielsen en Esther… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Fijne Vakantie

06 juli 2018
Wij willen alle leden, supporters, vrijwilligers en sponsoren een heel goede vakantie wensen. Graag zien we jullie weer na de vakantie… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Gisterenavond heeft de raad ingestemd met het plan wat de besturen van HCO en OV jl hebben ingediend als alternatief voor het… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-01-2018 Meer >
 
 
21-01-2018 Meer >

 
Terug naar boven