Nieuws

 

2-1 winst op SC 't Zand

19 november 2017
www.oirschot-vooruit.nl

Oirschot Vooruit startte vandaag sterk aan de wedstrijd en was in de eerste 10 minuten de bovenliggende partij.
Al in de 2e minuut was Oirschot Vooruit dicht bij een doelpunt. Even later een identieke situatie in de 9e minuut waarbij Joris Swaanen Fons Meeuwis in positie bracht maar deze schoot net voorlangs het doel.

De eerste goal viel echter na 26 minuten aan de andere kant voor ‘t Zand waar een aanval door het midden door de spits vakkundig werd binnengeschoten in het Oirschots doel, 0-1.
Oirschot Vooruit zag toch nog kans om in de eerste helft de stand gelijk te trekken. Door een vrije trap genomen door Max van Kollenburg in de 36e minuut kwam de bal bij de keeper van ’t Zand die hem echter los liet.
Voor Job van Gestel een uitgelezen kans om alsnog te scoren en dat liet hij niet na, 1-1.

Na de rust werd de druk van ’t Zand steeds groter. De Tilburgers proefden dat er meer te halen was vanmiddag. Er kwamen kansen over en weer.
In de 61e minuut een ingooi voor Oirschot Vooruit waarbij Joris Swaanen de bal in het strafschopgebied gooide. Koos Gloudemans kopte de bal in de voeten van Fons Meeuwis die de bal vanaf rand 16 meter in het net schoot, stand 2-1 voor Oirschot Vooruit.

Een wissel bij de groen witten in de 70e minuut. Sjoerd van de Wal werd ingebracht voor de licht geblesseerde Joost Kemps.
Later werd ook Dennie Banda vervangen door Daan Hagemeier. Doordat ’t Zand steeds meer ging jagen op de gelijkmaker kwamen er uiteraard voor Oirschot Vooruit steeds meer kansen om de voorsprong uit te breiden.
In de 78e minuut een gevaarlijk schot op de goal van Oirschot Vooruit waarbij doelman Menno Kuulkers, die een prima wedstrijd keepte, nog net een tegentreffer kon voorkomen.

Bijna tegen het einde van de wedstrijd kreeg Oirschot Vooruit binnen enkele minuten drie kansen om de 3-1 om het scorebord te zetten maar het verzaakte hierin.
In de 87e minuut werd ook nog Dorus van de Wal vervangen door Kay Laenen.

Al met al een spannende en faire wedstrijd waarbij Oirschot Vooruit aan het langste eind trok en wederom 3 belangrijke punten aan haar totaal toevoegde.


 
www.oirschot-vooruit.nl
De KNVB heeft vandaag de definitieve indeling van de competitie voor OV1 kenbaar gemaakt. Behalve de bekende tegenstanders van vorig… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Na het raadsbesluit over Sportpark Moorland pakken de sportclubs met de gemeente meteen door. Wethouders Piet Machielsen en Esther… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl

Fijne Vakantie

06 juli 2018
Wij willen alle leden, supporters, vrijwilligers en sponsoren een heel goede vakantie wensen. Graag zien we jullie weer na de vakantie… Meer >
 
www.oirschot-vooruit.nl
Gisterenavond heeft de raad ingestemd met het plan wat de besturen van HCO en OV jl hebben ingediend als alternatief voor het… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-01-2018 Meer >
 
 
21-01-2018 Meer >

 
Terug naar boven