Passant

Neus

www.oirschot-vooruit.nl

 
De neus is het orgaan dat primair dient voor de ademhaling en het ruiken. Bij de meeste gewervelden zit de neus centraal op het gezicht.
We kennen ook allemaal De Neus alias Willem Frederik Holleder. Hij was een van de ontvoerders van biermagnaat Freddy Heineken.
 
Leonel Messi heeft als spits van Barcelona  en het nationale elftal van  ArgentiniĆ« een neusje voor de goal, als iets heel goed of lekker is is het
het neusje van de zalm, maar wie weet hoe het neusje van de zalm eruit ziet. Als je ergens     gevoel voor hebt dan heb je er een neusje voor.
Je kunt ook jeneus ophalen als hij vol zit met snot of je ziet iemand voor je je die het net ven niet is.
Als je er een goede neus voor hebt dan heb je er kijk op, maar wanneer heb je er kijk op als je blind bent van liefde, dat laat je je leiden door je hart
en niet door je neus.
Als de neuzen dezelfde kant op staan dan is er niets aan de hand en kan er iets bereikt worden, dat zie je terug in de politiek maar ook in het bedrijfsleven.
Je hebt een doel maar dat bereik je pas als je met zijn allen er voor gaat, dus steek je neus niet in het zand, maar ga met de kop vooruit.
In de wielersport gaat het om een banddikte of de neus die als eerste over de streep is.
Met deze donkerde dagen blijf ik lekker neuzen in mooie muziek en ik creƫer een sfeer zodat mijn neus open blijft. Blijf je reuk volgen en zet je neus open
want er gebeurt te veel om ons heen dat wat onze neus aan kan. je moet echter nooit je neus ophalen want dan zet je jezelf buitenspel.
 
De Passant


Terug naar boven