Passant

Toe

www.oirschot-vooruit.nl
Je kunt ergens naar toe gaan, je kunt er aan toe zijn, bijvoorbeeld aan het weekend of carnaval. Je kunt toe geven of niet.
Meestal ben ik als scheidsrechter streng maar rechtvaardig en geef ik niet toe aan de druk die spelers op me uitoefenen.
Op vrijdag zijn we toe aan het weekend. Je kunt ergens naar uitkijken en er echt aan toe zijn. Velen hebben dat met de zomervakantie.
Eigenlijk is dat raar, want in drie weken moet heel het jaar worden gered, waar ben je dan toe als het tegenvalt.
Als supporter leef je toe naar de topwedstrijden van je club. Ooit is de tegenstander te goed en ben je toe aan het einde van de wedstrijd.
Meestal snak ik na negentig minuten voetbal naar een pilsje. Daar ben ik dan echt aan toe. Eens in de zo veel tijd moet je naar je schoonouders toe.
Daar ben je eigenlijk nooit aan toe. Dat probleem heb ik niet. Eigenlijk zijn we ons hele leven onderweg en gaan we altijd ergens naar toe.
Vanaf je geboorte volg je als mens een pad, waar je naar toe gaat of terecht komt weet je van te voren nooit. Tot nu toe zit ik lekker in mijn vel en
volg ik mijn eigen weg. Iedereen legt op zijn of haar manier de route af. Het is mooi geweest tot nu toe, veel plezier tijdens het carnaval,
waar ik naar toe ga is nog de vraag, maar ik weet wel dat de meesten van ons er in de ochtend slecht aan toe zijn.


Terug naar boven