Passant

Stilte

www.oirschot-vooruit.nl
Stilte is een ervaring van geen enkel geluid of de ervaring van zo weinig geluid dat het als volledig natuurlijk wordt beschouwd.
Toch kan stilte ook beklemmend of bedreigend werken. Het Corona Virus zorgt er voor dat onze maatschappij totaal is ontwricht.
Ook in onze eigen omgeving verliezen we mensen die ons dierbaar zijn. Daar worden we stil van. We voelen ons machteloos en 
proberen allemaal op onze manier de dingen een plaatsje te geven. 
Je voelt het al zodra je een stap buiten de deur zet, nauwelijks bedrijvigheid, bijna geen wandelaars of fietsers. Velen werken vanuit thuis.
Kinderen mogen niet naar school of sportclub. We kunnen onze energie niet kwijt.
Natuurlijk is het verzetten van grote sporttoernooien allemaal maar betrekkelijk wanneer je kijkt naar het aantal sterfgevallen.
Ik merk zeker ook nu we geen training hebben van de mini`s dat we elkaar toch opzoeken. We moeten onze tijd toch invullen.
Vooral nu in deze tijd de natuur ontwaakt en die wereld toch weer kleur krijgt, hopelijk krijgt onze wereld over enkele weken ook weer kleur
Kunnen we weer gewoon ons ding doen en gewoon naar het werk toe. In het weekend weer naar de sportclub, maar het wordt nooit meer hetzelfde.
Daarom sta ik stil bij diegene die ons zijn ontgaan, het is belangrijk om daar altijd bij stil te staan.


Terug naar boven