Passant

Overtuigen

www.oirschot-vooruit.nl
Overtuigen is een manier van be├»nvloeden. Je zorgt ervoor dat de ander iets van je overneemt, een mening,
idee of voorstel. Overtuigen is een techniek die je kunt aanleren. Maar alleen als je zelf overtuigd bent van je
boodschap, kun je ook overtuigend zijn
Deze week waren de Jehova`s in opspraak, deze Christen fundamentalistische eindtijdbeweging werd verbonden met verschillende misstanden in het verleden.  Jehova`s zijn er van overtuigd dat de mensheid zich in een eindtijd bevindt, de laatste fase voordat god ingrijpt, alle niet- Jehova`s zullen worden vernietigd.
Daar ligt de link met het huidige P.S.V. beleidsbepalers zijn ervan overtuigd dat zij het beste voor hebben met de club, maar het is sportief nog nooit zo slecht geweest dan dat het nu het geval is. Ik mis overtuiging bij spelers en technische staf. Ik ben er ook wel van overtuigd dat er iets moet gebeuren als het sportief tegen zit, maar als de keuze die wordt gemaakt door de beleidsbepalers verkeerd uitpakt moet je denk ik de hand in eigen boezem steken. Ik ben er wel van overtuigd dat het komend seizoen totaal anders zal zijn. Een keer een verloren seizoen zonder prijzen kan nog, maar je bent supporter van een club met je hart, maar als er niet aan bepaalde verwachtingen wordt voldaan raak je toch steeds minder overtuigd in de kracht van de club.
Iedereen is weer blij dat het tweede gedeelte van het voetbalseizoen is begonnen, behalve dan de mensen die niets om het spelletje geven. Ik zelf ben vooral benieuwd naar de verrichtingen van ons eerste elftal en de jongens van het team onder19-1. Zij draaien als een tierelier en ik ben ervan overtuigd dat daar zeker verstrekkingen inzitten voor het huidige eerste elftal. Trainer Piet Drijvers is daar ook van overtuigd anders had hij niet bijgetekend voor nog een seizoen op sportpark Moorland. Als laatste wil ik jullie meegeven, geloof altijd in jezelf, natuurlijk is er soms twijfel, maar als je terugkijkt weet je bijna altijd zeker dat je de juiste keuze maakt.
Daar ben ik van overtuigd!

De Passant


Terug naar boven