Passant

Een blik vooruit.

www.oirschot-vooruit.nl

 
De eerste week van een nieuw jaar. We zijn allemaal vol verwachting, wat gaat het jaar ons brengen. Groningen is in ieder geval een miljonair
rijker dankzij de staatsloterij. wat staat ons te wachten in 2013. Blijven we in goede gezondheid en behouden we onze baan.
Zo'n eerste week geeft je tijd om na te denken. Wat zijn onze persoonlijke doelen, waar gaan we op vakantie. Sportief gezien is het een rustig jaar zonder EK of WK. De ogen zijn nu gericht op OV1. Hoe ver gaan ze komen. Dat hangt niet alleen af van de voetballende kwaliteiten.
Ontdekken de belchinezen sportpark Moorland dan kunnen we de raarste uitslagen verwachten. wat wel belangrijk is dat we er allemaal positief in staan. Alle neuzen dezelfde kant op zal niet lukken, maar als die van Toon maar de juiste richting in wijst dan wordt Ajax kampioen.
Nog belangrijker is het neusje voor de goal. Zo'n neus is niet te koop ook niet in Argentinie, waar Messi vandaan komt en wel een heel fijn neusje heeft voor de goal. Is Barcelona in april al kampioen? Aan de andere kant: Blijft FC Eindhoven de laatste plaats vast houden in de Jupiler League?
Alles is te lezen in de glazen bol. De enige bol die ik ken is Bol.com en die is niet van glas. We hebben allemaal onze gedachten over wat komen gaat, maar hoe dikwijlks loopt het niet anders zeker in de sport. Dat geeft ook weer kleur aan het geheel.
Ik wens jullie in ieder geval een prachtig 2013 en als je niet kijkt zul je ook nooit niets zien!


Terug naar boven