Passant

Gevaar

www.oirschot-vooruit.nl
In de zomer als het lang heet is in heidegebieden dreigt er gevaar voor bosbranden.
Iets kan er gevaarlijk uitzien en achteraf kan het ook weer meevallen. Je kunt gevaar stichten  en je kunt je in de gevarenzone bevinden met de desbetreffende risico's.
Na twee wedstrijden in de eredivisie heeft Feyenoord nog geen punt behaald en is er nog niets aan de hand, maar als de klassieker komende zondag verloren gaat kan Ronald Koeman
waarschijnlijk de slaap niet vatten. Bij PSV loopt het op het moment als een trein, maar wat als de trein opspoort. Er dreigt altijd gevaar van grote, rijke Europese clubsdie de geldbuidel trekken en je talent waar je in de juegdopleiding zo hebt in geinversteerd verdwijnt en alles waordt anders.
Een spits moet voor gevaar zorgen in het strafschopgebied. met Bakkali heeft PSV momenteel een gevaarlijke jongen rond lopen. Hij heeft een neusje voor de goal en ontpopt zich als een heel goede prof. We zijn pas net bezig en meestal wordt het kampioenschap na de winterstop beslist.
De supporters zijn nu al uitzinnig, maar ik zeg altijd "Bloemen aan de finisch". Gevaar voor de te veel optimisme kan ook tegen je gaan werken als het niet loopt. Dan wordt het in eens gevaarlijk.
 


Terug naar boven