Passant

Kijk je terug of vooruit.

www.oirschot-vooruit.nl
Kijk je terug of vooruit.
 
Als je terugkijkt kun je denken dat je het misschien anders had moeten doen als je achteraf geweten zou hebben. Je kunt ook vooruit kijken nu het einde van het jaar nadert. Je kunt dromen hebben of in de nabije toekomst dingen willen realiseren. Een ding is zeker je kunt dingen niet terugdraaien. Je kunt wel terug keren of terug gaan. Je kunt ook terug trekken als je denkt dat je het niet gaat maken. Soms is een terugkomst ook iets waar je naar uitkijkt. Niet elke terugkeer is er een die je verwacht. Je hebt een bepaald beeld bij je terugkeer. Kijk naar Marc van Bommel.
Ook mooi is: "Hij keert terug op het oude nest". Als een club in de problemen zit zijn die ineens verdwenen als sneeuw voor de zon.
Ik kijk liever vooruit. Wat brengt 2013 ons. Een ding is zeker, een rustige zomer, want de Tour is de Tour niet meer en geen EK of WK. We kunnen dus al plannen maken voor de zomer. Ik kijk nu al vooruit. Kun je vooruit kijken zonder voorruit? We kunnen het beste niet te veel vooruit kijken,
want in het leven loopt het toch altijd anders dan dat je denkt. Ik ga na de winterstop in ieder geval naar Oirschot Vooruit.
Ik wens iedereen een geweldige jaarwisseling en of je nu voor of achter uit gaat. Blijf in het spoor.
 
De Passant


Terug naar boven