Passant

Tweede

www.oirschot-vooruit.nl
In 1974 werd Oranje tweede in Duitsland, in 1978 tweede in Argentinie.
Wat waren we ziek. Normaal tellen tweede plaatsen niet. Met een beetje geluk zijn ze je na een week niet vergeten, maar dan snel gaan.
Echter de tweede plaats kan ook perpectief geven, PSV speelt in de voorronde van de Champions League. Van enorm belang als je mee wil blijven doen met de grote jongens.
In Eindhoven willen ze zich maar al te graag onderscheiden. Natuurlijk doet het pijn dat het kampioenschap wederom naar Amsterdam gaat, maar er zijn ook lichtpuntjes.
Niemand kan in de toekomst kijken dus er valt niets te voorspellen. Je kunt een bepaald beleid uit stippelen, maar er hoeft maar een grotere club een lucratieve aanbieding te doen op je sterspler
en de plannen vallen in duigen.
In de vierde klasse G werd Braakhuizen kampioen, maar wij werden tweede en dat geeft ook recht op directe promotie naar de derde klasse. Oirschot Vooruit loopt over van talent en als dat allemaal behouden kan blijven kunnen er mooie dingen ontstaan op ons sportpark.
Wie weet komt ooit de tweede klasse in zicht. Nu eerst genieten van het moment, want dat wordt ook nog wel eens vergeten.Terug naar boven