Oirschot Vooruit zoekt Jeugd Selectie Trainers

  17 januari 2022 8:30


  De jeugdafdeling van Oirschot Vooruit is volop in beweging. Recent is een nieuw jeugdvoetbal beleidsplan ingevoerd, zijn er twee Hoofd Opleidingen (onder- en bovenbouw) actief en heeft ze sinds september 2021 de status van KNVB gecertificeerde jeugdopleiding.

  Om de ontwikkelingen verder vorm te geven zijn we voor het seizoen 2022-2023 op zoek naar:
  Drie gemotiveerde, enthousiaste en gekwalificeerde jeugd selectietrainers voor JO15, JO17 en JO19.

  Profiel:
  - Opleiding UEFA-C;
  - Ervaring met het trainen van prestatieve jeugdteams;
  - Voetbalvisie die aansluit bij Oirschot Vooruit technisch beleidsplan;
  - Positief en enthousiast ;
  - Teamplayer in samenwerking met HO en overig kader.

  • Oirschot Vooruit stimuleert een positief voetbalklimaat waarbij prestatie, recreatie, plezier en respect leidende begrippen zijn voor alle (voetbal)activiteiten.
  • Oirschot Vooruit wil een zo breed mogelijke groep voetballiefhebbers een sociale, sportief uitdagende en goed georganiseerde thuisbasis bieden, waarin eenieder zich op zijn niveau en op zijn tempo kan en mag ontwikkelen.
  • Oirschot Vooruit heeft de sportieve ambitie om op verantwoorde wijze optimale prestaties te halen met haar selectieteams, waarbij doorstroom van talentvolle spelers naar het 1 e elftal gestimuleerd wordt.
  • Oirschot Vooruit is ambitieus en wil alle elftallen op een zo hoog mogelijk passend niveau laten voetballen. 

  Wat biedt Oirschot Vooruit:
  De vereniging hecht veel waarde aan opleiding en begeleiding van het jeugdkader. Hiervoor zijn (financiele) middelen beschikbaar naast de vergoeding voor een selectie trainer. 

  Sollicitatie:
  Kandidaten kunnen informatie inwinnen bij Haico van Liempd, voorzitter Jeugd Technische Commissie: tel 06-12244964 (na 18.00 uur of in weekend). Sollicitaties mogen gestuurd worden naar: bestuur@oirschot-vooruit.nl.

  Delen