Google analytics Toestaan Niet toestaan

Braakhuizen – Oirschot Vooruit 3-6

28 november 2021 20:00

In een waar doelpunten spektakel was Oirschot Vooruit vanmiddag de betere en nam het verdiend de 3 punten mee naar Oirschot.

Na 10 minuten was het Bram van Straten die uit een voorzet van Fons Meeuwis de 0-1 binnen kopte. Oirschot Vooruit was vanaf het begin de betere en dit resulteerde ook snel in de 0-2. Wederom Bram van Straten met een kopbal, ditmaal uit een voorzet van Alex van Overdijk. De wedstrijd leek al vroeg beslist maar niets was minder waar! Op slag van rust was het Braakhuizen wat toch voor de aansluitingstreffer zorgde via Rick Slaats, 1-2.

Na rust nam Oirschot Vooruit meteen weer verder afstand via Koen Versteden die op aangeven van Fons Meeuwis in de 47e minuut de 1-3 in de kruising schoot.  Braakhuizen rechtte de rug en wist knap terug te komen in de wedstrijd door in de 53e minuut via Christian Messerschmidt te scoren via een kopbal. Enkele minuten later was het zelfs weer gelijk door een doelpunt van Bob van de Ven namens Braakhuizen, 3-3 dus.

Voor de niet aanwezige toeschouwers was dit dus een waar spektakel geweest, helaas moesten we het doen met de Twitter tussenstanden van de aanwezige ED reporter en Oirschot Vooruit chauffeur! Oirschot Vooruit kwam opnieuw op voorsprong, dit keer was het Joris Swaanen die vanaf het middenveld Fons Meeuwis vond die met een laag schot in de 66e minuut de keeper van Braakhuizen verschalkte, 3-4. Onder 19-1 speler Max van de Wal die vandaag een basisplaats had was het volgende goudhaantje voor Oirschot Vooruit. In de 77e minuut bracht hij de marge weer op 2 door een voorzet van Bram van Straten doeltreffend af te ronden, 3-5.

Trainer Roland Schuermans voerde nog een dubbele wissel door, Pim van de Noort en Rens van Gaal werden in de 80e minuut ingebracht voor Koen Versteden en Max van de Wal. Het slot was voor Fons Meeuwis die in de 87e minuut na een solo de verdediging van Braakhuizen te slim af was en met een fraaie actie voor de eindstand van 3-6 zorgde. Een prima prestatie waardoor de groen-witten mee blijven doen om de koppositie in de 2e klasse H.

Of er volgende week ook gevoetbald kan worden is maar zeer de vraag gezien de nieuwe corona maatregelen, we wachten het af!