Teamindeling JEUGD seizoen 2022-2023

  5 juni 2022 10:00


  Beste spelers en ouder(s)/verzorger(s),

  Hieronder volgt de teamindeling voor onze jeugdteams voor het nieuwe seizoen.

  Deze is volgens de procedure samengesteld door de coördinatoren van iedere leeftijd, de Hoofd Opleiding Pupillen en de Hoofd Opleiding Junioren in samenwerking met de trainers en coaches (het kader) van ieder team. Mijn dank én mijn complimenten gaan uit naar al deze vrijwilligers die zich het hele jaar hebben ingezet om alle spelers te helpen zich te ontwikkelen en met plezier te laten voetballen. Met de kaders van het beleidsplan hebben zij met zorg een teamindeling samengesteld waarbij rekening is gehouden met zoveel mogelijk wensen op het gebied van plezier en ontwikkeling.

  Het kan natuurlijk zijn dat wij ondanks onze zorgvuldigheid zaken over het hoofd hebben gezien die van invloed zijn op de indeling. Meld je dan aan voor een gesprek. Zie procedure hieronder:

  • Indienen bezwaar: Tot donderdag 9 juni is er de mogelijkheid voor ouders om via mail een gesprek aan te vragen met de voorzitter en coördinator JTC n.a.v. de teamindeling. In de mail geven ouders het volgende aan: Over wie het gaat (welke speler) en wat de reden is voor het gesprek. Stuur de mail naar jtc@oirschot-vooruit.nl

  • Zaterdag 11 juni: Bezwaargesprekken vinden plaats tussen 9.00 – 11.00 uur. Aanmelders voor een gesprek krijgen persoonlijk bericht voor een afspraak op deze ochtend.

  • Van 6-6 t/m 10-6 zijn de laatste trainingen met het huidige team. Mogelijkheid om afscheid te nemen en trainers op een ludieke manier te bedanken/in het zonnetje te zetten voor hun inzet het afgelopen seizoen.

  • Van 13-6 t/m 22-7 mag er met de nieuwe teams getraind worden. De selecties van JO17 en JO19 gaat in deze periode trainen en oefenwedstrijden spelen om te bepalen wie in welk team komt.

  • Zomervakantie start voor de kinderen op maandag 25-7.

  • De eerste trainingen van het nieuwe seizoen starten op maandag 5-9. Selectieteams starten eerder en krijgen

   bericht via de trainer.

  • Spelers met de geboortejaren 2008-2013 die zich hebben ingeschreven voor de Jumbo Voetbal Dagen zijn al

   actief op 30-8, 31-8 en 1-9.

   Klik hier om om de teams voor seizoen 2022 - 2023 te bekijken.

   Namens de JTC,

   Haico van Liempd
   Voorzitter JTC

  Delen