Reminder: Enquête GEZOND MOORLAND!

  14 mei 2022 8:00


  Bezit jij een EHBO- en of BHV - diploma? Of zou je hier meer over willen weten en leren? Vul dan snel onderstaande enquête in. Het kost je nog geen minuut. Alvast bedankt voor je reactie!

  Na twee hele gekke jaren, waarin er weinig kon en alles anders was dan voorheen, is er weer volop leven in de brouwerij op Sportpark Jumbo Moorland. Er wordt weer volop gevoetbald en gehockeyd en er staat gelukkig ook weer veel publiek langs de lijn. Nu alles weer een beetje terug bij het oude is, wordt het ook weer tijd om naar de toekomst te kijken en zaken op te pakken die de afgelopen periode zijn blijven liggen.

  Een van die thema’s die we gaan oppakken is “gezondheid en preventie”. Een belangrijk onderdeel hiervan is het stuk EHBO. Zowel de KNVB als de KNHB adviseren dat er bij elke activiteit op ons sportpark een volledig geschoolde EHBO’er of BHV’er aanwezig is. Om dit te realiseren hebben we als OV en HCO besloten om de handen ineen te slaan en samen op te trekken. Zo verwachten we dat we kunnen zorgen dat er in de toekomst voor heel sportpark Jumbo Moorland altijd iemand met EHBO/BHV aanwezig is tijdens clubactiviteiten.

  Daarvoor zullen we eerst gaan beginnen met een inventarisatie. Wie zijn al geschoolde EHBO’ers of BHV’ers binnen de gelederen van onze clubs? Wie is bereid hier een steentje aan bij te dragen? En zijn er ook mensen die nog niet geschoold zijn maar hierin wel interesse hebben? Van daaruit gaan we dan de benodigde vervolgstappen zetten.

  Bij deze het verzoek aan iedereen die interesse heeft om dit aan te geven via deze vragenlijst. We zien alle positieve reacties graag tegemoet om zo samen te zorgen voor een “Gezond Moorland”!

  Met sportieve groeten,

  Projectgroep EHBO Sportpark Moorland

  Afbeelding1.jpg
  Delen